labarracadefarena-logo

LA BARRACA DE FARENA

Logotip de La barraca de Farena

La barraca de Farena

CONTACTE

HORARIS

Obert tot l’any

SOBRE LA HISTÒRIA DE LES “BARRAQUES”

Amb la prosperitat de la indústria surera, en totes les seves capes socials, la gent adquiria un tros de terra on s’hi construïa un petit habitacle que anomenaven “barraca”, compost bàsicament per una cuina-menjador i poca cosa més, però que poc a poc, anaven ampliant i reconvertint en estances per rebre grups d’amics o família per passar els diumenges al camp tot fent carn a la brasa o un bon arròs negre.

LA BARRACA DE FARENA

La Barraca de Farena, és un Habitatge d’Ús Turístic (número de registre HUTG-045583) situat en un entorn natural boscós nomenat Farena a mig camí de la platja de Llafranc i la vila de Palafrugell.

La parcel·la de La Barraca de Farena és de 8.500m². Envoltada de pinedes i oliveres, ofereix diversos espais per a poder jugar i relaxar-se. A més, degut a l’excel·lent ubicació de la casa, es pot accedir a les platges de Llafranc, Calella i Tamariu a peu o en bicicleta, a través dels senders i camins locals.

La Barraca de Farena obre tot l’any, disposa de totes les comoditats per allotjar-se tant a l’hivern, com a l’estiu, Wi-Fi gratuït i admet animals de companyia. Consulteu calendari d’ocupació per a la seva disponibilitat i poder allotjar-se per dies o setmanes segons temporada.