logo-cellerserra

CELLER SERRA

Logotip de Celler Serra

Celler Serra

CONTACTE

HORARIS

De 9 a 14 / 17 a 21 ( dilluns i dimarts tancat).

De 9 a 14 / 17 a 21 ( obert tots els dies de la setmana)

La Pastisseria Celler Serra va ser fundada oficialment l’any 1904 per la Sra. Mercè Guitart, com un petit colmado al centre de Palafrugell.

Anys després el seu fill Venanci Serra va estudiar pastisseria a Barcelona i cap als anys 20, lloga part de la seu actual a la Plaça Nova, tot fent un gran salt qualitatiu. L’any 1923 es va fer un nou obrador i successivament, es van anar fent reformes i ampliacions a la botiga.

Anys més tard, cap als 50, es compra l’actual local de la plaça i es dediquen més a Pastisseria i licoreria. És, però, el seu fill l’Enric Serra, el qui especialitza molt més el negoci. Primer l’enfoca com a supermercat self-service amb productes estrangers i després, més cap a celler i botiga especialitzada amb formatges i alta xarcuteria. A més, segueix ampliant la botiga i fent el nou obrador.

Amb l’última generació, (el seu fill Enric), s’inaugura el celler de sota la botiga, s’entra a formar part dels Mestres Cellerers de Catalunya i de l’ Associación de Tiendas Especializadas en Vinos de España.

Finalment, el 9 de juny del 2004, el conseller en cap de la Generalitat, l’honorable Sr. Josep Bargalló, va fer entrega d’una placa commemorativa del centenari del negoci a l’antiga llotja de Barcelona. En l’acte es van entregar més de 70 acreditacions a botigues centenàries de Catalunya, així com premis a les millors iniciatives en l’àmbit del petit i mitjà comerç. Des de la Conselleria de Consum, Comerç i Turisme una aferrissada defensa del comerç català de proximitat, destacant el seu caràcter familiar, especialitzat i de qualitat.