logo-lacasadelspantalons

LA CASA DELS PANTALONS

Logotip de La casa dels pantalons

La casa dels pantalons

La Casa dels pantalons, especialistes en texans

La Casa dels Pantalons som una botiga de roba multi-marca, física i online, per home, dona i mainada, present a Palafrugell des de l’any 1970.

 

Tal i com indica el nostre nom, a l’inici vàrem néixer amb la voluntat de ser un establiment especialitzat exclusivament en la venda de pantalons. Després de 50 anys, però, el món de la moda ha canviat molt i nosaltres ho hem fet amb ell. Una evolució que ha significat mantenir les grans marques de sempre del món del texà com són Levi’s, Lee, Wrangler o Lois però també incorporar-ne de noves com són Dockers, Blend, Petrol o Desigual que ens han permès mantenir una selecció per a tots els gustos i butxaques, interessant, fresca i moderna.

 

Aquesta evolució també ha provocat, evidentment, que aquella idea original d’especialització s’hagi conservat afegint una important col·lecció de parts de dalt (samarretes, camises, jerseis, etc.), a banda d’una profusa varietat d’accessoris i complements.

 

El nostre interès és oferir sempre el millor servei possible i, per aquest motiu, tot i tenir diferents llargades de pantalons, comptem amb un taller de confecció propi que ens permet escurçar els pantalons al moment, en uns 10 minuts aproximadament (excepte els diumenges).

Ens trobaràs operatius les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any al nostre e-commerce: www.lacasadelspantalons.cat