logo-hoteltamariu

HOTEL TAMARIU

Logotip d'Hotel Tamariu

Hotel Tamariu – Restaurant El clot dels Mussols

CONTACTE

HORARIS

Obert de Març a Novembre , de 8 del mati a les 24 hores

És un petit hotel familiar situat davant del mar, som la quarta generació i en aquests moments ho portem les dos germanes, som la SUSAN i l’ANNA.

El restaurant, independent de l’hotel, està situat davant del mar i està obert al públic en general.

  • Horari esmorzars: De 8:00 h a 12:00 h donem esmorzars a la nostra Terrassa exterior i tambe és pot fer l’esmorzar de buffet a la part interior de 8:00 h a 10:30 h.
  • Dinars: De dilluns a diumenge es pot venir al nostre restaurant EL CLOT DELS MUSSOLS a dinar i es pot escollir dinar a la carta o menú. Horari menjador: 12:00 h a 15:30 h de dilluns a divendres i de 12:00 h a 16:00 h dissabtes i diumenges.
  • Sopars: De dilluns a diumenge es pot venir al nostre restaurant EL CLOT DELS MUSSOLS a sopar i es pot escollir sopar a la carta o menú. Horari menjador: 19:00 h a 22:00h (Divendres i dissabte fins les 22:30h)
  • A la carta tenim per escollir a part dels plats generals, mitges porcions per compartir i a la nit també tenim torrades Tambe tenim plats combinats pels més petits.Estem especialitzats amb arrossos i peix fresc.
  • També fem menjar per emportar.Es prega reserva previa al mati o abans, així no interfereix al servei

Fa 6 anys aproximadament que fem música en viu un o dos cops al mes en el sopar amb Jazz i/o Havaneres,conjuntamente amb un menú molt temptador adequat per a la ocasió.

Tenim les actuacions publicades a la nostra webb, igual que la carta a www.tamariu.com

El telèfon de l’hotel es 972 620031 i el nostre email de contacte és hotel@tamariu.com