logo-lallagosta

LA LLAGOSTA

Logotip de La Llagosta

Hostal La Llagosta

CONTACTE

HORARIS

RESTAURANT / DINARS DE 13:00h A 16:00h
SOPARS DE 20:00/23:00h

HOSTAL: OBERT 24 HORES

L’hostal la Llagosta va ser fundat l’any 1946 per la Família Plà, de Calella de Palafrugell. Aquesta família es dedicava a la pesca amb “parelles”, barques de pesca a vela.

El local que tenien a Llafranc, on posteriorment s’hi construí l’Hostal, era un antic armador i salí d’anxoves de la família Plà.

L’any 1955 entrà a formar part de la família l’actual propietària, la Sra. Mª Rosa Tarragó Daussà, i fou d’ençà que gràcies a la seva feina i dedicació constant, l’Hostal començà a rebre una gran quantitat de turistes d’alt nivell, sobretot de nacionalitat anglesa i alemanya, que es corresponia amb l’inici del “Boom Turístic a la Costa Brava dels anys 50”.

Durant tots aquests anys, han passat per la Llagosta, amb la Sra. Mª Rosa, un munt de personalitats com ara, el gran reconegut “Kubala”, jugador del F.C.B, fins a artistes tant importants com: “Liz Taylor, Eddie Fisher, Gloria Vanderbilt o Xavier Cugat”.

Actualment, l’hostal la Llagosta és un local amb un ambient familiar, on podran gaudir d’una tranquil·la estada a la badia de Llafranc, així com gaudir del nostre conegut restaurant, ubicat també a primera línia de mar.

Oferim cuina marinera de temporada i la nostre especialitat amb arrossos.

Escollim els productes de la terra i del mar que se’ns ofereixen per a cada estació de l’any. Disposem d’horta pròpia per a que els nostres clients puguin gaudir d’uns productes de màxima qualitat i per damunt de tot, ecològics