logo-calatulita

CA LA TULITA

Logotip de Ca La Tulita

Ca la Tulita

CONTACTE

Ca la Tulita és una escola familiar, amb tracte personalitzat i atenem les necessitats i els horaris (7:30 h a 20 h i obrim tot l’any) de totes les families amb un personal qualificat i amb molts anys d’experiència a l’esquena i molts clients satisfets que ens avalen. Som una escola amb una metodologia basada amb l’autonomia i desenvolupament global del nen@ atenent les necessitats i peculiaritats de cada nen, som una escola completament integradora , multicultural i completament laica. Basem la nostra didàctica en el Joc, la gestió de les emocions, l’autonomia personal i els hàbits, el descobriment i l’experimentació dels element i l’enton i el més important que la mainada s’ho passi d’allò més bé.

També fem casal d’estiu per nens i nenes de 3 a 12any durant els períodes de vacances on l’escola està tancada (Nadal, setmana santa i vacances d’estiu)  el nostre horari de casal és de 8h fins les 19h (posibilitat de fer l’horari que més convingui a la família).

Dins l’escola de Ca la Tulita tenim una sescció que es diu Espai Coaching on acompanyem  a pares, alumnes, persones en general (poden ser alienes a la’escola) que necessitin establir uns objectius dins la seva vida, gestionar emocions, o moments difícils dins la seva vida i  l’ajudem a trobar les eines i dinàmiques per aconseguir-ho des de l’autoconeixement  i potenciant aquelles virtuts i dons de cada persona. Es poden fer sessions individuals, grupals, en parella…  sempre cal concertar cita previa.