logo-sumarreta

SUMARRETA

Logotip de SUMARRETA

Sumarreta

CONTACTE

HORARIS

De 8 a 13 h i de 14 a 19 h (important concertar visites)

Serveis:

Estampació

Oferim serveis d’estampació sobre textil (cotó o poliéster): samarretes, bosses, roba laboral com pantalons, xalecos, davantals, camises, etc. Disposem d’un ampli catàleg de roba on escollir i procedim a l’estampació a través de transfer serigràfic o vinil de tall. Podem treballar també la serigrafia, els stickers termoadhesius o la sublimació a través de serveis externs.


Disseny

Com a dissenyadors gràfics que som, oferim un plus a l’acabat de la peça, aportant disseny al missatge si el client ho precissa per tal de fer-lo més original, creatiu o simplemente més estètic.

Il·lustració

Treballem la il·lustració personalitzada fent el procés de vectorització adequat per a l’estampació sobre textil. Necessites una il·lustració?


Merchandising

Oferim també estampació i marcatge de productes de merchandising com a ara tasses, bolígrafs, jocs, agendes, clauers o tot allò que pugueu necessitar.

Altres

Disposem de línies de producte úniques creades per a centres d’immersió, botigues de souvenirs o altres serveis varis com estampació per a curses, clubs de esportius, escoles, esdeveniments concrets, etc.