tax-logo

TAX ECONOMISTES I ADVOCATS

Logotip de TAX

TAX economistes i advocats

CONTACTE

HORARIS

De dilluns a dijous de 8’30h a 14h i de 15h a 18h i divendres de 8h a 14h.

Benvingut a TAX Palafrugell,

Què podem fer per tu?

A TAX Palafrugell t’oferim assessorament fiscal, laboral i fiscal per autònoms i pimes. Amb una llarga experiència en consultoria i gestió, posem a la teva disposició un servei integral, de qualitat i professional.

TAX Palafrugell ofereix també servei de: auditoria, corredoria d’assegurances, gestió de tràmits i comptabilitat.

També ens podreu trobar a: TAX PALAMOS Av. Onze de Setembre, 8 17230 Palamós (Girona) Tel. 972 315 632 palamos@tax.es

TAX TORROELLA Passeig Catalunya, 18 17257 Torroella de Montgrí (Girona) Tel. 972 755 105 torroella@tax.es

Missió

La missió de TAX Economistes i Advocats és impulsar una organització d’assessorament empresarial, per oferir un servei integral a Pimes i grans empreses, amb l’objectiu de resoldre les necessitats de l’empresari i que ens permeti obtenir relacions a llarg termini basades en la confiança, la qualitat i la professionalitat.


Visió

Aconseguir uns nivells de qualitat òptims basats en els nostres professionals i la innovació en serveis, procediments i tecnologia. Orientar l’empresa al creixement com a primer objectiu, sense renunciar a una rendibilitat sostinguda, que ens permeti la realització de les inversions necessàries per assegurar la màxima qualitat dels serveis que oferim i seguir essent una assessoria de referència a nivell nacional.

Valors

La consciència de grup i l’esperit d’equip a través d’una direcció participativa. La formació continuada per mantenir la qualitat i el compromís amb el client. La vocació de serveis de l’empresa i de l’equip. L’honestedat, el respecte a la legalitat vigent, així com l’aplicació dels principis deontològics. L’actitud positiva de l’equip envers la feina, els clients i els companys.