trenda-social-media-logo

TRENDA SOCIAL MEDIA

Logotip de Trenda Social Media

Trenda Social Media

CONTACTE

HORARIS

De dilluns a divendres de 8h a 15h. Dissabte i diumenge tancat.

XARXES SOCIALS

Les xarxes socials s’han convertit en el millor aparador per donar a conèixer els serveis i treballs d’una empresa o marca. Des de Trenda Social Media mantenim les xarxes socials vives perquè creiem que són l’aparador del teu negoci. Són l’eina perfecta per gestionar una bona reputació online amb una estètica i imatge cuidada.


FOTOGRAFIA I VÍDEO

Diuen que una imatge val més que mil paraules i el nostre equip ho té clar. TRENDA aposta per la imatge com a mitjà de promoció i difusió dels productes i treballs dels nostres clients. És el que demana el present i el futur. És per això que ens encarreguem de tot el procés de creació, realitzant sessions fotogràfiques i de vídeo mensuals i aconseguint una galeria professional i creativa.

MARKETING DIGITAL

Realitzem accions i estratègies publicitàries per a la teva marca o empresa a diferents mitjans i plataformes online per fer-la global i arribar així arreu del món. Campanyes a les xarxes socials, gestió de promocions, enviament massiu de newsletters, llançaments de marques o productes, campanyes temporals en el sector turístic, etc.


WEB

Creem i gestionem la vostra pàgina web amb una imatge i disseny professional, adaptant tota la informació del vostre negoci per arribar al públic i clients objectius. Posicionem el web a Google per a donar-li visibilitat i que el trobin amb un sol clic.