LA NOSTRA MISSIÓ


Oohx!gen és l’Agrupació de Comerç i Negoci de Palafrugell, és la nova marca comercial d’Acopa. Es presenta com una associació plural i àmplia, sense límits, una agrupació que abraça a tots els sectors empresarials de Palafrugell.

Tots som Oohx!gen per la nostra vila!

LA VOSTRA VISIÓ


  • Posicionar Palafrugell com el centre comercial de compres i oci de la comarca del Baix Empordà
  • Millorar la competitivitat dels comerços de Palafrugell, a través de la formació i l’intercanvi d’experiències amb d’altres municipis comercials de referència
  • Convertir ACOPA en una organització de serveis d’alt valor afegit i representativa del sector. La unió fa la força
  • Realitzar i/o col•laborar en esdeveniments que busquin atraure públic i projectar el comerç del municipi

Sol·licitud adhesió ACOPA

DESCARREGAR PDF

Oohx!gen vol ser un referent a la comarca comercialment parlant. Palafrugell disposa d’un teixit comercial i empresarial amb un potencial molt gran i cal treure’n un rendiment que beneficii a la nostra vila. Volem ampliar la base d’associats, la pluralitat ens ha de permetre sumar per poder créixer i així poder dinamitzar el municipi. Oohx!gen treballarà en els propers anys per als seus associats/des, treballarà per dinamitzar el comerç, treballarà amb molta il·lusió per aconseguir resultats, treballarà per situar el comerç i els diferents sectors empresarials de Palafrugell al capdavant de les poblacions de la nostra comarca. Oohx!gen actuarà com a Lobbie amb l’administració, pensant en el municipi, pensant en els seus associats i els nostres vilatans.

ELS NOSTRES VALORS


  • SOM UNA ASSOCIACIÓ AMB EXPERIÈNCIA I RECORREGUT

  • SOM UNA ASSOCIACIÓ PLURAL

  • ACTUEM AMB MÀXIMA TRANSPARÈNCIA

  • ESCOLTEM LA VEU DELS NOSTRES ASSOCIATS

  • TREBALLEM AMB MOLTA IL·LUSIÓ PER ASSOLIR ELS NOSTRES OBJECTIUS A CURT, MIG I LLARG TERMINI

VOLS SER SOCI?


Per aconseguir que l’associació sigui un referent a la comarca del Baix Empordà, ens cal la col·laboració de tots i cadascun dels establiments comercials, de restauració i serveis que us trobeu al municipi de Palafrugell, Llofriu, Tamariu, Calella o Llafranc.

Per això, si encara no sou socis, contacteu amb nosaltres i us informarem com fer-vos-hi i de quins avantatges podeu gaudir.
 

Nom i cognoms (obligatori)

Nom del comerç (obligatori)

Adreça (obligatori)

Codi postal(obligatori)

Població(obligatori)

Província(obligatori)

Telèfon(obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Missatge

captcha